dimarts, 15 de febrer del 2011

Avui és el gran dia!

Faig conya... Ho deia perquè avui se suposa que hem de fer cas a una alerta que corre mitjançant el correu electrònic. Avui se suposa que, a les deu de la nit, hem de donar la llauna a ENDESA, per protestar contra els seus abusos (la pujada de tarifes, per exemple) fent que durant cinc minuts les nostres llars no consumeixin ni un xic d’electricitat. No sóc fan de Facebook, així que ignoro si per allà també s’escampa el rumor.

Jo tendeixo a no fer gaire cas de missatges que diuen reenvia això a tot déu, aquests missatges poden tenir altres intencions. Ho expliquen molt bé en una entrada que vaig trobar publicada en un blog referent a aquestes cadenes. Us deixo l’enllaç per si ho voleu llegir: http://www.neotecnica.com/blog/?p=74  Per aquesta raó agraeixo que, si em fan arribar coses semblants, com a mínim la meva adreça de correu figuri oculta.

Encara no sé si faré cas o no de l’avís, però raons en tenim, la veritat sigui dita. Recordareu que fa uns dies el senyor Aznar va fitxar com assessor d’ENDESA pel mòdic sou de 200.000 euros anuals! Així que, és clar, ENDESA ha de treure calés d’on sigui, no creieu? Però el senyor Aznar no és l’unic ex-president espanyol que es troba en tal tessitura. Felipe González, fitxat per GAS NATURAL, no es queda gens curt. Pobrets! No tenien prou amb la pensió vitalícia d’uns 6000 euros mensuals que cobren com a ex-presidents. I mentrestant, fa uns dies, els treballadors de certa fàbrica automobilística acceptaven reduir o congelar, no ho recordo bé, el seu salari i altres mesures per tal de mantenir el seu lloc de treball. Mira que el món està mal repartit! O no?

Em quedo amb unes paraules de Pasqual Maragall que deia: “M’agradaria no ser un ex-president com altres ex-presidents. En fi, no seguiré... En el sentit que molts d’ells han fet de les seves ex-presidències un lucre no cessant, incessant. I, a més a més, de tots els colors. Perquè vostès agafen la dreta i l’esquerra i aquests senyors són multimilionaris”. (Podeu trobar aquesta declaració al Telenotícies migdia del 14 de gener, TV3 a la carta).

Us deixo aquest article publicat a El País el passat 15 de gener: “Se busca joven preparado. Preferible ex presidente”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada