diumenge, 14 de novembre del 2010

El gran espectacle

Divendres, a El Periódico, sortien unes pàgines addicionals dedicades a les eleccions. A la portada d’aquesta mena de suplement hi havia una il•lustració signada per M. Ferreres i un gran titular que deia “Comença la funció”.

Sota la carpa d’un circ podíem veure Montilla fent funambulisme amb l’ajut d’una barra de la qual penjaven Saura i Carod, un a cada extrem. Puigcercós aprofitava per fer la guitza a l’últim, mentre Laporta “gaudia” en solitari del trapezi i, a peu de pista, tots els altres “figurants” interpretaven el seu paper.

Dissabte va caure a les meves mans un “cromo” de “L’increïble home normal”. Si hi ha algun despitat que no sap qui és aquest, li diré que és el Montilla, parodiant Superman.

El “cromo” en qüestió estava “magnetitzat” per la part del darrere, així que jo feia broma sobre on enganxar-ho. I algú em va suggerir la solució. “Potser només calia acostar-ho a la dama de ferro”. Un socialista adherit a la dama de ferro, o sigui a Margaret Thatcher, hum!... no sé, no sé.

Podeu trobar la imatge aquí i com veureu té tots els drets reservats. Fixeu-vos en la frase que diu: “És capaç de doblar la seva força per ajudar els que més ho necessiten! Nous reptes l’esperen!”. Bé, torno a repetir... no sé jo, no sé jo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada