divendres, 20 de maig del 2011

L'acampada d'indignats

No m’he pogut estar d’anar a veure per mi mateixa el panorama que hi havia a la Plaça Catalunya de Barcelona, on hi ha l’acampada d’indignats i m’he plantat allà a les set de la tarda.

“Indignats” o indignats, uns amb cometes i altres sense, perquè hi havia gent de tota mena, no tots joves, encara que eren els més nombrosos. També hi havia aturats de certa edat que m’han donat una adreça de correu per contactar amb ells: paradoparada@yahoo.es. Un del grup portava una samarreta amb un logotip força il·lustratiu, el que podeu veure a la part superior esquerra d’aquesta imatge:


Si la voleu veure ubicada al seu lloc, la podeu trobar aquí: http://assembleadeaturats-barcelona.blogspot.com/2010/11/concentracion-para-exigir-trabajo-o.html

Si feu una cerca posant “jorditorellobarcelo” podreu trobar nombrosos vídeos de protesta i altra informació d'aquest col·lectiu.


La plaça era plena a vessar, molts espectadors suposo, però també gent compromesa tot i estar només de pas. Els cartells eren tan nombrosos que podies llegir i llegir fins a cansar-te.

Aquí van algunes fotos, una d’elles la deixo més ampliada perquè pugueu apreciar que d’indignats i d’indignades es poden anar afegint a la llista:


Acampada de Barcelona: llista d'indignats
 
Acampada de Barcelona: preparant "munició 1"

Acampada de Barcelona: preparant "munició 2"

Acampada de Barcelona: un munt per llegir!

Acampada de Barcelona: a peu de plaça

Acampada de Barcelona: vista general

Per cert, no crec que aquesta nit, a les 12, aconsegueixin desallotjar la Plaça Catalunya. La Junta Electoral no sé si ha pres una decisió encertada, veurem com actuen els d’aquí, els que han de prendre les decisions a casa nostra.


MÉS INFORMACIÓ:
http://acampadabcn.wordpress.com/
http://acampadabcn.org/

2 comentaris:

  1. Gràcies per compartir la teva experiència! un petó!

    ResponElimina
  2. Jo crec que compartir experiències sempre va bé, és una forma d'eixamplar els punts de vista d'uns i d'altres. Una abraçada!

    ResponElimina