diumenge, 25 d’octubre del 2009

Maneres i maneres

El món es pot veure de moltes maneres. Cada persona el mira partint del seu propi punt de vista i hi ha qui ni s'imagina la forma en que un altre el percep.

Alguns donen prioritat al que els entra pels ulls, altres al que poden percebre per les orelles, pel tacte, etc. Quan res no falla, no ets del tot conscient d'això, però si et falla algun receptor mires de compensar-ho amb el que et pot aportar un altre. No sempre és possible arribar a fer-ho del tot. Hi ha coses que es perden sense remei, però què hi farem...ressignar-nos, enutjar-nos, amotllar-nos... Això depèn de moltes coses.

Jo, que ara tiro com mai de la vista, he descobert a la web de flickr petites meravelles com les del fotògraf Miguel Calleja. Hi ha una presentació que mostra òbviament una forma molt particular de veure, de mirar, d'admirar, que sovint passa desapercebuda, fins i tot, pels que gaudim del privilegi de la vista. Aquí us deixo l'enllaç d'aquestes Miniatures. Mireu-vos-les perquè valen la pena. Jo em quedo amb la rosella.

1 comentari: