dilluns, 9 de novembre del 2009

Compte amb el que alguns poden fer!

Ara que el cas Millet, concreto, Fèlix Millet, per ser justos amb d'altres que no volen ser esquitxats, no ocupa dia si dia no el Telenotícies, volia comentar un punt d'un article publicat a El Periódico el dia 24 d'octubre.

S'explicava com Millet havia modificat els estatuts l'any 2002 per evitar l'interventor local. O sigui, va fer que la figura de l'interventor municipal fos esborrada del mapa i que amb només la intervenció del director administratiu, el seu col·lega Jordi Montull, es poguessin autoritzar les despeses fetes, ja no sé si al consorci, a la fundació o què. He de dir que he perdut la pista donada l'acumulació de càrrecs que té el "senyor" Millet al seu currículum.

Però el pitjor d'aquesta història és que al diari s'assegurava que el 8 de març d'aquell any la Generalitat havia donat el seu vist i plau. En concret la subdirecció general de control de la Conselleria d'Economia va acceptar aquesta oferta i va enviar una carta a Millet on es deia que s'acceptava la supressió d'aquest interventor per "agilitzar el procés intern d'operacions comptables". I vaja si ho va agilitzar el "senyor" Millet!

En fi, si m'he de creure el que es deia al diari, la Generalitat va passar per alt controlar les subvencions donades. Després parlen de manca de pressupost per dur a terme certs projectes, propostes... i tirar endavant algunes lleis que de moment estan arraconades.

Veure'm si qui toca rep un càstig exemplar. No hi ha com ser un aposentat burgés sense principis ni escrúpols per enlluernar a més d'un. ¿Què estaran pensant ara aquests que es van deixar captivar? Hi pensen?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada